Grani Big Band soittaa swingin kultakauden ohjelmistoa ja uudempia klassikoita jo 40-vuoden kokemuksella. Orkesterilla on laaja ohjelmisto, josta löytyvät suosikkikappaleeet niin isoihin tanssiaisiin kuin pienimuotoisempaan syntymäpäiväjuhlintaan. Soitamme tilauksesta tanssimusiikkia tai muuta kevyttä ja juhlavaa. Näytteitä levyttämistämme kappaleista löydät näiltä sivuilta. Jos kiinnostuit tilaamaan meidät niin tarkemmat yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Tanssikeikkojen lisäksi orkesteri järjestää syksyin ja keväisin oman konsertin. Kevään tapahtumaksi on vakiintunut Åke’s Jazz Festival, jossa vaihtuvat pohjoismaiset solistit kuten Hacke Björksten, Ulf Johansson-Werre, Severi Pyysalo, Seppo Kantonen, Marian ja Mihai Petrescu esiintyvät yksin ja yhdessä Grani Big Bandin kanssa. Syksyisin orkesteri järjestää konsertin vaihtuvalla teemalla. Konsertteja tähdittässä ovat olleet teemaan sopivat solistit kuten Pentti Lasanen, Antti Rissanen tai Pentti Lahti. Vuosien vieriessä lukuisia eri huippumuusikoita on vieraillut GBB:n solisteina.

                  Nykyisin GBB koostuu aktiivisista big band musiikin harrastajista maustettuna muutamilla ammattimuusikoilla. Päämääränä on  jatkuvasti laajentaa orkesterin osaamista ja kehittää soittajien henkilökohtaisia taitoja. Tämän työn käytännön toteutuksesta ovat vastanneet monet taitavat kapellimestarit mm. Leo Eklund, Reijo Tikka, Aarno Raninen, Sven Nygård, Jan Takolander, Teppo Salakka sekä Erno Tiittanen. Tällä hetkellä kapellimestarina toimii loistava Marko Vasama.